SİTEDEN AYRILMA.....
SİTEDEN AYRILMA.....
ÇOK ÖZEL SEBEPLERDEN DOLAYI SİTEDEN AYRILMAK ZORUNDA KALIYORUM...
BU ZAMANA KADAR OLAN ORTAM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
BASARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM...HERKES ALLAHA EMANET OLSUN...
[font=Arial] [/font]
BU ZAMANA KADAR OLAN ORTAM İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...
BASARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM...HERKES ALLAHA EMANET OLSUN...
[font=Arial] [/font]
- Ugur Ozdemir
- Bölüm Yetkilisi
Nurhancığim,
Ne demek ayrılmak tabide ayrılmıyorsun. Üyeliğin baki kalıyor. Seni Moderatör olarak diğer Demircilimizin forumuna Transfer ettik. :) Burdaki performansını orda' da göstereceğine inanıyorum Hmmm Bende bundan sonra uğrayıp fikir ve düşüncelerimi paylaşacağım.
Merkez_60 :) yeni görevin hayırlı olsun sakın bizleride ihmal etme olurmu. kime diyorum yaa.. :) sizler gençsiniz evvelallah herşeyin üstesinden gelirsin.
Selametle. :)
Ne demek ayrılmak tabide ayrılmıyorsun. Üyeliğin baki kalıyor. Seni Moderatör olarak diğer Demircilimizin forumuna Transfer ettik. :) Burdaki performansını orda' da göstereceğine inanıyorum Hmmm Bende bundan sonra uğrayıp fikir ve düşüncelerimi paylaşacağım.
Merkez_60 :) yeni görevin hayırlı olsun sakın bizleride ihmal etme olurmu. kime diyorum yaa.. :) sizler gençsiniz evvelallah herşeyin üstesinden gelirsin.
Selametle. :)
Yarabbi! Hakkımda hayırlı olanı, gönlüme razı eyle. Gönlümde olanıda hakkımda hayırlı eyle.
- demet.sahin
- Kayıtlı Üye
[hr]
Sağlık olsun Nurhancığım. Bu forumdaki tüm paylaşımların için sana tekrar teşekkür ederim. Arkadaşlığımız baki Allah'ın izni ile. Herşeyin bir sonu var önemli olan insanlık değil mi . Bir süre gözüm arayacak seni bu sayfalarda ama bundada vardır bir hayır :!: . Sen üzme tatlı canını.
Kendine iyi bak. Allah yolunu açık etsin... :?
[hr]
Sağlık olsun Nurhancığım. Bu forumdaki tüm paylaşımların için sana tekrar teşekkür ederim. Arkadaşlığımız baki Allah'ın izni ile. Herşeyin bir sonu var önemli olan insanlık değil mi . Bir süre gözüm arayacak seni bu sayfalarda ama bundada vardır bir hayır :!: . Sen üzme tatlı canını.
Kendine iyi bak. Allah yolunu açık etsin... :?
[hr]
Ne kadar okursan oku; bilgine yakışır şekilde davranmadığın müddetçe cahilsin demektir...
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
Kurucusu olmama rağmen ben dahil herkes yolcu bu forum hancıdır inşallah. Emeklerin bizdedir teşekkür abidesidir. Nasip olursa tekrar döndüğünde kaldığın yerden devam edersin...
Bizler ayrılıklarında güzel olabileceğini, çıkar çatışması sebebiyle olmayacağını, gururdan ise hiç olmayacağını bilen insanlarız. Senin çok özel dediğin sebeplerin bizim için de kıymeti büyüktür. KÜÇÜK şeylere takılmayız, merak etme...
Ailene selamlar..
Bizler ayrılıklarında güzel olabileceğini, çıkar çatışması sebebiyle olmayacağını, gururdan ise hiç olmayacağını bilen insanlarız. Senin çok özel dediğin sebeplerin bizim için de kıymeti büyüktür. KÜÇÜK şeylere takılmayız, merak etme...
Ailene selamlar..
"Söz uçar yazı kalır"
- yusuf_daldal
- Kayıtlı Üye
- ERKAN_OZDEMIR
- Onursal Üye
- erdinc.sahin
- Kayıtlı Üye
- İletişim:
- ismbasoglu
- Kayıtlı Üye
Sevgili Nurhan,
Çok özel sebeblerden dolayı siteden ayrılıyorum demişsin.
Ayrılış nedenini tahmin edebiliyorum.
Karar sizin kararınız. Bir şey diyemiyecegim. Daha dogrusu forum moderatörü için hoş olmayan bir durum.
Sevgili yılmaz beyde bundan sonra forum moderatörü seçerken bu gibi konulara dahada dikkat etmesinde yarar vardır diye düşünüyorum.
Görüşmek üzere ,
Hoşcakal sevgili nurhan
İsmet ŞAHİN
Çok özel sebeblerden dolayı siteden ayrılıyorum demişsin.
Ayrılış nedenini tahmin edebiliyorum.
Karar sizin kararınız. Bir şey diyemiyecegim. Daha dogrusu forum moderatörü için hoş olmayan bir durum.
Sevgili yılmaz beyde bundan sonra forum moderatörü seçerken bu gibi konulara dahada dikkat etmesinde yarar vardır diye düşünüyorum.
Görüşmek üzere ,
Hoşcakal sevgili nurhan
İsmet ŞAHİN
Gelişmemiş beyinler kişileri..........Az gelişmiş beyinler olayları...........
GELİŞMİŞ BEYİNLER FİKİRLERİ TARTIŞIR.......
GELİŞMİŞ BEYİNLER FİKİRLERİ TARTIŞIR.......
- yilmaz.sahin
- Forum Yöneticisi
- İletişim:
ismbasoglu yazdı:Sevgili yılmaz beyde bundan sonra forum moderatörü seçerken bu gibi konulara dahada dikkat etmesinde yarar vardır diye düşünüyorum.
İsmet ŞAHİN
Sayın Başkan,
Nurhan ve Emre'ye moderatörlük konusunda karşılıklı olarak mod olarak kendilerini denemelerini ve her iki taraf olarak uygun olursa mod luğun devamını konuşuruz diye özel teklifte bulunmuştuk.
Nurhan özel mazareti ile devam edemeyeceğini beyan etti. Özel durumunu özel olduğu için burada yazacak değiliz ama isterseniz kendisinden öğrenebilirsiniz. Foruma mod seçimi konusunda sizden tavsiye de alabiliriz. Ama kimse mod oldu diye ölene kadar mod kalacak diye de bir kaidemiz yok. Kaldı ki Nurhan'ın forumdan güle oynaya ayrılmadığını tahmin etmişinizdir.
Konuyu uzatmaya gerek yok. Özel işte...
"Söz uçar yazı kalır"
- KIYMET_OZDEMIR
- Kayıtlı Üye